Programari: 0722.200.120    
Programari: 0722.200.120
MENIU

Aparatul de micropigmentare, ace si pigmenti

Siguranta efectuarii procedurii reprezinta grija mea principala. De aceea am ales ca aparatul pe care utilizez in procedura de realizare a tatuajului cosmetic (machiaj semipermanent) sa fie de ultima generatie si sa indeplineasca cele mai inalte standarde de calitate si igienico-medicale.

Aparatul pentru tatuaj cosmetic ORON 57, dezvoltat de NPM, este un dispozitiv inovativ si se diferentiaza de alte aparate de pe piata prin precizia conferita si stabilitatea acelor, conditii absolut necesare pentru ca rezultatele finale sa fie excelente.

Acele utilizate in procedura de micropigmentare sunt de unica folosinta. Stabilitatea acelor aparatului de machiaj semipermanent ORON 57 asigura rezultate rapide, fara deviatie si sunt produse in conformitate cu standardele ISO 10993-1 in vigoare.

Pigmentii pe care ii utilizez sunt de cea mai buna calitate si renumiti pentru siguranta in uzul cosmetic si micropigmentarea fetei si a corpului. Sunt non-alergici, se absorb in piele mai eficient decat altii de pe piata, rezultatele dureaza mai mult si culorile sunt mai intense.

Brandurile utilizate sunt de la BioTouch (USA) si NMP (Israel) si ofera, pe langa garantia calitatii, o paleta larga de culori si nuante.

SERVICII DE INFRUMUSETARE

 • Uita de creionul sau fardul de sprancene! Scopul machiajului semipermanent al sprancenelor este acela de a corecta imperfectiunile acestora si de a le face cat mai expresive.

  Tatuaj sprancene

  Contact

  0722.200.120
 • Daca iti doresti sa ai buze perfecte in fiecare zi iar conturul si expresivitatea lor sa aiva impact solutia este machiajul semipermanent pentru buze!

  Machiaj semipermanent buze

  Contact

  0722.200.120
 • Uita de grija dermatografului sau a tusului. Intensifica-ti privirea prin alegerea unui contur semipermanent perfect pentru tine. Poti alege un contur fin si delicat sau pentru o expresivitate mai pronuntata poti alege un contur mai gros.

  Machiaj semipermanent ochi

  Contact

  0722.200.120
 • Tratamentul inovativ folosit si de familia Obama, hidrateaza pielea in profunzime, regenereaza tesuturile si creste fermitatea tenului. Atenueaza ridurile si liniile fine instant astfel poti obtine un contur perfect al fetei in doar 15-30 de minute.

  Tratament WISH PRO

  Contact

  0722.200.120
 • Tratamentul Dermalosophy este solutia perfecta pentru tenurile cu probleme, fiind unicul tratament ce trateaza definitive acneea !

  Tratament DERMALOSOPHY

  Contact

  0722.200.120
 • Prin schimbarea formei genelor si sprancenelor putem modifica dramatic intreaga infatisare. Extensiile de gene si sprancene reprezinta o modalitate de a ne imbunatati aspectul si expresivitatea fetei.

  Extensii gene si sprancene

  Contact

  0722.200.120
 • In ziua nuntii tale trebuie sa stralucesti, sa te simti frumoasa si increzatoare. Ai nevoie de un machiaj care sa te puna in valoare si sa iti corecteze eventualele imperfectiuni ale tenului si mai ales, sa reziste pe tot timpul petrecerii, fara sa se estompeze.

  Machiaj pentru mirease

  Contact

  0722.200.120
 • Indiferent de natura evenimentului la care participi, pe langa o rochie superba, coafura si manichiura, ai nevoie si de un machiaj care sa te faca sa stralucesti, sa fii remarcata si admirata.

  Machiaj pentru evenimente

  Contact

  0722.200.120
 • Este folosit pentru sedinte foto, filmari, clipuri video, reclame sau prezentari de moda si se alege in functie de tema proiectului.

  Machiaj beauty/fashion

  Contact

  0722.200.120
 • Scapa de problemele legate de parul rar sau calvitie, de semnele lasate de masectomie sau de cicatrice apeland la tatuajul cosmetic.

  Tatuajul cosmetic

  Contact

  0722.200.120