Programari: 0722.200.120    
Programari: 0722.200.120
MENIU

Extensii sprancene

Extensiile de sprancene sunt o alternativa la micropigmentarea prin tatuaj cosmetic si ofera posibilitatea de a reda profunzimea si dimensiunea sprancenelor prin aplicarea de fire de par individuale in culoarea celor natural, atat direct pe piele, cat si pe firele de par deja existente.

Extensiile de sprancene sunt recomandate in cazul in care ai sprancenele foarte rare sau deloc, cand acestea au goluri, cand sunt prea scurte sau prea subtiri sau pur si simplu cand doresti sa modifici forma sprancenelor existente, pentru un eveniment special din viata ta sau cand vrei sa ai un look mai natural.

Aplicarea firelor de par se face direct pe piele cu ajutorul unui adeziv special, rezistent la apa.Pentru o rezistenta mai buna, este recomandat ca in situatia in care s-au udat, acestea sa fie tamponate cu un servetel pentru a indeparta excesul de umezeala.

Cu ajutorul extensiilor, sprancenele se pot completa (camuflarea golurilor existente), se pot alungi, ingrosa sau se poate face recompunerea totala a acestora.Eu te voi consilia in alegerea modelului de sprancene si iti voi crea forma sprancenelor, adecvata formei fetei tale.

Durata aplicarii difera in functie de numarul firelor de par care se vor aplica (o sedinta dureaza pana la doua ore).
Pentru ca extensiile de sprancene sa reziste cat mai mult timp, foarte importanta este intretinerea periodica si corespunzatoare a acestora.

SERVICII DE INFRUMUSETARE

 • Uita de creionul sau fardul de sprancene! Scopul machiajului semipermanent al sprancenelor este acela de a corecta imperfectiunile acestora si de a le face cat mai expresive.

  Tatuaj sprancene

  Contact

  0722.200.120
 • Daca iti doresti sa ai buze perfecte in fiecare zi iar conturul si expresivitatea lor sa aiva impact solutia este machiajul semipermanent pentru buze!

  Machiaj semipermanent buze

  Contact

  0722.200.120
 • Uita de grija dermatografului sau a tusului. Intensifica-ti privirea prin alegerea unui contur semipermanent perfect pentru tine. Poti alege un contur fin si delicat sau pentru o expresivitate mai pronuntata poti alege un contur mai gros.

  Machiaj semipermanent ochi

  Contact

  0722.200.120
 • Tratamentul inovativ folosit si de familia Obama, hidrateaza pielea in profunzime, regenereaza tesuturile si creste fermitatea tenului. Atenueaza ridurile si liniile fine instant astfel poti obtine un contur perfect al fetei in doar 15-30 de minute.

  Tratament WISH PRO

  Contact

  0722.200.120
 • Tratamentul Dermalosophy este solutia perfecta pentru tenurile cu probleme, fiind unicul tratament ce trateaza definitive acneea !

  Tratament DERMALOSOPHY

  Contact

  0722.200.120
 • Prin schimbarea formei genelor si sprancenelor putem modifica dramatic intreaga infatisare. Extensiile de gene si sprancene reprezinta o modalitate de a ne imbunatati aspectul si expresivitatea fetei.

  Extensii gene si sprancene

  Contact

  0722.200.120
 • In ziua nuntii tale trebuie sa stralucesti, sa te simti frumoasa si increzatoare. Ai nevoie de un machiaj care sa te puna in valoare si sa iti corecteze eventualele imperfectiuni ale tenului si mai ales, sa reziste pe tot timpul petrecerii, fara sa se estompeze.

  Machiaj pentru mirease

  Contact

  0722.200.120
 • Indiferent de natura evenimentului la care participi, pe langa o rochie superba, coafura si manichiura, ai nevoie si de un machiaj care sa te faca sa stralucesti, sa fii remarcata si admirata.

  Machiaj pentru evenimente

  Contact

  0722.200.120
 • Este folosit pentru sedinte foto, filmari, clipuri video, reclame sau prezentari de moda si se alege in functie de tema proiectului.

  Machiaj beauty/fashion

  Contact

  0722.200.120
 • Scapa de problemele legate de parul rar sau calvitie, de semnele lasate de masectomie sau de cicatrice apeland la tatuajul cosmetic.

  Tatuajul cosmetic

  Contact

  0722.200.120