Programari: 0722.200.120    
Programari: 0722.200.120
MENIU

Micropigmentarea

Micropigmentare scalp sau simulare folicuri de par


Micropigmentarea scalpului este ideala pentru persoanele care se confrunta cu alopecia (par foarte rar, caderea parului) sau calvitia (chelie), dar de asemenea si celor ce vor sa acopere cicatricile lasate de interventia chirurgicala de implant de par.
In cazul celor care au parul foarte rar, prin micropigmentarea scalpului pielea nu mai este vizibila si se creeaza, astfel, efectul de „par des”.

Micropigmentarea scalpului recreează aspectul de foliculi de păr naturali, prin introducerea de pigmenți minerali în piele.Este un tratament nonchirurgical, noninvaziv, nu are reactii adverse si nu necesita recuperare. Se trateaza zona cu o crema care efect anestezic (se aplica cu circa 30 minute inainte de procedura), iar procedura in sine dureaza intre 10 si 40-50 minute in functie de zona tratata.

Procedura se realizeaza cu aparatul Oron 57 un roller special proiectat pentru a minimiza durerea si pentru a facilita efectuarea tratamentului intr-un timp rapid (timpul scade cu 80% fata de tratamentele clasice cu un ac). Prin simpla manevrare rapida a rollerului pe scalp, este recreat aspectul de foliculi de par naturali, distinctia dintre foliculii de par reali si cei recreati fiind practic insesizabila. Este nevoie de o singura sedinta (fata de tratamentul clasic cu un ac care necesita 6 sedinte) si nu exista riscul de a se decolora, efectul fiind permanent.

Imaginea finala va parea naturala din orice unghi ar fi privita si analizata “noua podoaba capilara".
In prezent, interventia este o alternativa excelenta in comparatie cu aceea in care se efectueaza transplantul de par si care implica multe riscuri (grefele de par pot fi respinse de scalp, pot ramane cicatrici inestetice in urma tratamentului si pot aparea infectii).

SERVICII DE INFRUMUSETARE

 • Uita de creionul sau fardul de sprancene! Scopul machiajului semipermanent al sprancenelor este acela de a corecta imperfectiunile acestora si de a le face cat mai expresive.

  Tatuaj sprancene

  Contact

  0722.200.120
 • Daca iti doresti sa ai buze perfecte in fiecare zi iar conturul si expresivitatea lor sa aiva impact solutia este machiajul semipermanent pentru buze!

  Machiaj semipermanent buze

  Contact

  0722.200.120
 • Uita de grija dermatografului sau a tusului. Intensifica-ti privirea prin alegerea unui contur semipermanent perfect pentru tine. Poti alege un contur fin si delicat sau pentru o expresivitate mai pronuntata poti alege un contur mai gros.

  Machiaj semipermanent ochi

  Contact

  0722.200.120
 • Tratamentul inovativ folosit si de familia Obama, hidrateaza pielea in profunzime, regenereaza tesuturile si creste fermitatea tenului. Atenueaza ridurile si liniile fine instant astfel poti obtine un contur perfect al fetei in doar 15-30 de minute.

  Tratament WISH PRO

  Contact

  0722.200.120
 • Tratamentul Dermalosophy este solutia perfecta pentru tenurile cu probleme, fiind unicul tratament ce trateaza definitive acneea !

  Tratament DERMALOSOPHY

  Contact

  0722.200.120
 • Prin schimbarea formei genelor si sprancenelor putem modifica dramatic intreaga infatisare. Extensiile de gene si sprancene reprezinta o modalitate de a ne imbunatati aspectul si expresivitatea fetei.

  Extensii gene si sprancene

  Contact

  0722.200.120
 • In ziua nuntii tale trebuie sa stralucesti, sa te simti frumoasa si increzatoare. Ai nevoie de un machiaj care sa te puna in valoare si sa iti corecteze eventualele imperfectiuni ale tenului si mai ales, sa reziste pe tot timpul petrecerii, fara sa se estompeze.

  Machiaj pentru mirease

  Contact

  0722.200.120
 • Indiferent de natura evenimentului la care participi, pe langa o rochie superba, coafura si manichiura, ai nevoie si de un machiaj care sa te faca sa stralucesti, sa fii remarcata si admirata.

  Machiaj pentru evenimente

  Contact

  0722.200.120
 • Este folosit pentru sedinte foto, filmari, clipuri video, reclame sau prezentari de moda si se alege in functie de tema proiectului.

  Machiaj beauty/fashion

  Contact

  0722.200.120
 • Scapa de problemele legate de parul rar sau calvitie, de semnele lasate de masectomie sau de cicatrice apeland la tatuajul cosmetic.

  Tatuajul cosmetic

  Contact

  0722.200.120